PUUR - ENIG - STIJLVOL

Gouden ringen Ingrid Sneiders Gouden ring Ingrid Sneiders Gouden Ring Ingrid Sneiders Gouden Ring Ingrid Sneiders Gouden Ring Ingrid Sneiders Gouden Ring Ingrid Sneiders Gouden Ring diamant Ingrid Sneiders Gouden Ring diamant Ingrid Sneiders

Realisaties Goud

Alle gouden juwelen worden ontworpen in 18 Karaat goud.

Transformaties maken steeds een belangrijker deel uit van mijn werk. Oud Goud heeft vaak een grote emotionele waarde,. Samen en in onderling overleg gaan we op zoek naar een nieuw ontwerp.

Deze realisaties geven weer dat elk juweel enig en uniek is. Het creëren, maken en realiseren van juwelen is mijn passie.

Van elk juweel bestaat maar één exemplaar, uniek voor jou.

Elk juweel wordt gehandtekend met mijn meesterstempel.

Voor kettingen vermijd ik franjes zodat de schoonheid van het ontwerp centraal staat. Het resultaat is een draagbaar kunstwerkje dat de draagster en de kleding extra doet schitteren.

Eenvoudige en tijdloze ontwerpen staan steeds centraal.

Ook al ontwerp ik een winter- en een zomercollectie, ik zal er steeds op toezien dat elk ontwerp het gehele jaar door kan gedragen worden.

De armband speelt een sterke rol in het totaal silhouet van de vrouw. De armband geeft kracht of elegantie, naargelang het ontwerp.

Je kan ook bij mij terecht voor een uniek Gouden ontwerp. Vertrekkend van jouw visie en idee gaan we samen op stap naar het perfecte juweelontwerp.
Advies en begeleiding staan centraal.

Verdere informatie kan je verkrijgen via de  contactpagina.